Pak hier je korting op sportvoeding en wielerkleding

Om jou als Rainbow Ride deelnemer nog eens extra te bedanken, hebben we 2 kortingscodes voor je klaargezet. Eentje voor de puur natuur sportvoeding van Kalkman en eentje voor de kwaliteitswielerkleding van CIOVITA.

Korting op Kalkman sportvoeding

Kalkman sportvoeding staat bekend om de natuurlijke en plantaardige ingrediënten. De bites, drinks en shots zijn vegan, lactose- & glutenvrij, bevatten geen toegevoegde suiker en geen synthetische troep. Het is echte voeding, geen vulling!

Misschien heb je tijdens de Rainbow Ride al wel een Kalkman Energy Shot geprobeerd; dan weet je hoe lekker sportvoeding kan zijn.

Wil je voor je volgende sportieve uitdaging weer wat Kalkman sportvoeding op zak hebben of ben je nieuwsgierig geworden? Dan kun je nu met korting een Kalkman product uitproberen!
ACTIE:
Je krijgt 10% korting op je eerste aankoop bij Kalkman. Ga naar de site van Kalkman en gebruik kortingscode RAINBOW10; de aanbieding is geldig tot 15 augustus 2024.


Korting op CIOVITA wielerkleding

 
Je hebt de mooie Rainbow Ride shirts, sokken en petten van CIOVITA vast wel voorbij zien komen tijdens de Rainbow Ride. Of misschien had je zelf ook al zo’n wieleritem aangeschaft. Dan weet je dat de kleding van CIOVITA er niet alleen goed uitziet, maar ook van topkwaliteit is.         

CIOVITA betekent ‘leven in beweging’. Alle kleding is dan ook gemaakt om in te bewegen. Voorafgaand aan je training, tijdens je training en na je training, ongeacht op welk niveau je fietst.

ACTIE:
Als deelnemer van Rainbow Ride krijg je maar liefst 50% korting op álle artikelen in de webshop! Ga naar de site van CIOVITA en gebruik kortingscode SUPPORTAIDSFONDS50%.
Deze korting kun je eenmalig gebruiken en is geldig tot 15 juli 2024.