Fietsers en sponsors, bedankt!

17-06-2024 | 11:14

De allereerste editie van de Rainbow Ride was een groot succes! 246 deelnemers haalden met elkaar ruim € 80.000,- op. Dankzij alle deelnemers en de sponsoren hebben we weer een belangrijke stap gezet naar een wereld zonder aids. 

Zaterdag 15 juni begon nogal regenachtig -het onweerde zelfs!- maar daardoor liet de groep fietsers die met 200 km de dag aftrapte, zich niet ontmoedigen. Ook de 100 en de 50 km-fietsers gingen enthousiast en gemotiveerd op pad. De één maakte de tocht op een stadsfiets, de ander had gekozen voor een racefiets. Typerend voor de Rainbow Ride: iedereen fietst op de manier die het best past.

Rustposten en DJ's
Onderweg werden de Rainbow Riders goed verzorgd. De rustposten waren, zeker door de pittige weersomstandigheden, meer dan welkom. De sfeer was ook de rest van de dag vrolijk en optimistisch. De bijdragen van de DJ's, artiesten en drag queens droegen daar zeker aan bij. Door het grote succes van deze dag hebben we nu al besloten dat er volgend jaar een Rainbow Ride-vervolg komt. Dus houd  zaterdag 14 juni 2025 vrij in je agenda!


Bekijk hier alvast een aantal foto's van de Rainbow Ride. Meer foto's en natuurljik een after movie volgen!

Je bent er volgend jaar toch (weer) bij?
Wij weten nu al dat de Rainbow Ride van 2025 zo mogelijk nóg kleurrijker, gezelliger en succesvoller wordt, dus zorg dat je er (weer) bij bent!
Meld je vast vrijblijvend aan voor de Rainbow Ride van 2025.
Je wordt dan als allereerste geïnformeerd over Rainbow Ride 2025 en wanneer je je écht kunt inschrijven. Bovendien ontvang je een aantrekkelijke Early Bird korting.