Route, tussenstops en catering

De Rainbow Ride daagt je uit – maar wel op een leuke en laagdrempelige manier. Er is onderweg zoveel moois te zien dat de tijd voorbij vliegt! En natuurlijk is er ook genoeg te eten en te drinken om lekker -in je eigen tempo!- te kunnen doorfietsen.

Fietstocht 50 km
Tijdens deze route fiets je het eerste en laatste deel van de route vanuit en naar het Vondelpark Openluchttheater. De 50 km route vind je hier.

 

Kies je voor een fietstocht van 100 km?
Dan geniet je onderweg van prachtige vergezichten, zoals bij de rivier de Holendrecht en de fietsbrug bij Nigtevegt. Natuurlijk passeer je onderweg ook het regenboogfietspad tussen Utrecht en Zeist. De hele route vind je op de site van Komoot.

Even afstappen en bijtanken kan bij de twee rustpunten onderweg. Een eerst stop is in Utrecht bij het Regenboogfietspad en het tweede rustpunt is in Loosdrecht. Als je extra catering hebt ingekocht, dan ontvang je in Loosdrecht je lunch.

  

 

 

 

 

 

 

Fiets je 200 km?
Deze route is uitdagender en nóg mooier. Onderweg passeer je het landelijke Baambrugge en de Gooyerdijk bij de Utrechtse Heuvelrug. Ook op de Treekerweg, in het schitterende gebied van Nationaal park Utrechtse Heuvelrug, is het genieten van rust, hei en bos. Hoogtemeters maken doe je tijdens een klimmetje over de Leersumse berg. De hele route vind je op de site van Komoot.

Je kunt even op adem komen bij de drie rustpunten die we voor je hebben ingericht. Een eerst stop is in Werkhoven, je tweede stop is in Utrecht bij het Regenboogfietspad en het derde rustpunt is in Loosdrecht. Als je extra catering hebt ingekocht, dan ontvang je in Loosdrecht je lunch.Aan het eind van de tochten kom je langs het Aidsmonument bij het Amsterdamse Centraal Station en het Homomonument aan de Keizersgracht. We finishen met elkaar in het Vondelpark. Alle deelnemers én hun supporters kunnen hier nagenieten van een feestelijke afsluiter!

Bekijk de route in 1 minuut

Inclusief eten & drinken onderweg:
- water
- sportvoeding
- fruit
- repen/zoute snacks

Extra catering à € 47,50:
- koffie/thee & appeltaart vooraf
- een heerlijke lunch onderweg
- een voedzame maaltijd na afloop

Bij alle rustpunten zijn we er voor je én zijn we benieuwd naar je ervaring. Je kunt even lekker zitten en opladen voor het vervolg. Je kunt ook gebruik maken van toilet e/o EHBO.